Geef een Epiphyllum uw naam!

Geef een Epiphyllum jouw naam……

 

 

Stichting Epric is actief als zorgkwekerij. We begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hebben ook dagbesteding voor mensen die niet meer in een reguliere baan zouden kunnen functioneren.

 

Als Stichting zijn we afhankelijk van onze inkomsten. Dit doen we door planten te verkopen via onze website en ook op tuinbeurzen. Steeds meer subsidies vallen weg en we proberen geheel zelfstandig te kunnen werken.

 

We moeten een nieuwe constructie maken voor het ophangen van onze Epiphyllums. Deze kost Euro 3000.

 

We hebben een idee bedacht. We hebben een aantal nieuwe Epiphyllum hybriden die nog een naam moeten krijgen. U mag bepalen welke naam dit wordt. Hebt u een familielid die u wilt eren, een goede vriend waarvan u wilt dat deze in herinnering blijft, of wilt u uw kleinkind verrassen met een plant vernoemd naar hem of haar? Dat kan!

 

We hebben een selectie gemaakt van planten waaruit u een keuze maakt.

Dit gaat via de webshop.

 

U kiest een nummer van een plant, doet deze in uw winkelmandje.

Het totaal bedrag verschijnt, verzendkosten komen er nog bij. Voor Europa Euro 9, voor USA Euro 15 en voor Nederland Euro 6.

 

Wij vragen een donatie van Euro 100 en/of Euro 125 per soort. Dit is afhankelijk van de soort en de kleur. Plus de verzendkosten. Betaling kan via PayPal, bank of creditcard.

 

Wat krijgt u ervoor terug?

 

Zodra de plant is geregistreerd krijgt u een certificaat met daarop de naam van de plant. U krijgt ook een ongewortelde stek van 15cm van de plant per post opgestuurd.

 

De plant met uw naam wordt voorgesteld op onze webpagina ( 1 maand) en op Facebook.

 

Maar bovenal helt u Stichting Epric met het onderhouden van de gigantische collectie Epiphyllum hybriden en het voortbestaan van het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Link: http://epric.org/index.php?route=product/category&path=_40_73

Voor meer vragen: epric.foundation@gmail.com